Lufttorkat nötkött med persilja och honungssötma

En härlig, enkel och god förrätt. En väldigt smal förätt som passar in hos just GI - maten.

Persilja och honungssötma blir läckert ihop med nötköttets mustiga smak.

 

Ingredienser

4 port

100 g tunna skivor lufttorkat nötkött
2 skivor formfranska (grovt bröd) 
1 1/2 msk smör-& rapsolja
2 dl hackad persilja
1 dl Arla Köket minifraiche
1 msk senap
1 tsk flytande honung

Gör så här

Lägg upp köttet på 4 assietter. Kantskär brödet och skär det i tärningar. Stek dem runt om i smör-& rapsolja i en stekpanna tills de blir gyllenbruna. Fördela brödtärningarna över köttet. Strö över persiljan. Blanda minifraiche, senap och honung och ringla det över alltsammans.

Lycka till :)

/ Tilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0