Lufttorkat nötkött med persilja och honungssötma
En härlig, enkel och god förrätt. En väldigt smal förätt som passar in hos just GI - maten.
Persilja och honungssötma blir läckert ihop med nötköttets mustiga smak.
Ingredienser
4 port
100 g tunna skivor lufttorkat nötkött
2 skivor formfranska (grovt bröd)
1 1/2 msk smör-& rapsolja
2 dl hackad persilja
1 dl Arla Köket minifraiche
1 msk senap
1 tsk flytande honung
Gör så här
Lägg upp köttet på 4 assietter. Kantskär brödet och skär det i tärningar. Stek dem runt om i smör-& rapsolja i en stekpanna tills de blir gyllenbruna. Fördela brödtärningarna över köttet. Strö över persiljan. Blanda minifraiche, senap och honung och ringla det över alltsammans.
Lycka till :)
/ Tilda
Kommentarer
Trackback