Kryddig lax med citronquinoa och haricot vertes

Quinoa är ett nyttigare val istället för ris eller pasta. Det kan även användas som bas i tex. vegitariska biffar.
Quinoa är också naturligt fritt från gluten!

Ingredienser 4 port.

4 st  laxfilébitar
300 gram  quinoa
200 gram  haricots verts
1 kruka  basilika

Tillagning

1. Koka quionoan enligt anvisningar på paketet. Ångkoka haricots vertes i några minuter.

2. Finhacka basilika och timjan, blanda i en skål med olivolja, rivet citronskal och citronsaft. Salta och peppra. Blanda detta med quionoan och haricot vertes och hyvla över parmesanost.

3. Krydda laxen med valfria kryddor eller köp färdigkryddad lax. 

4. Stek den och servera med quinoa blandningen.

 
 /Amanda
     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0