FÅFÄNGANS MÖRKA

Smakrikt och nyttigt. Ett mycket populärt bröd på restaurangen!

 Blanda i en degblandare:
1 l naturell fil
1 ½ msk bikarbonat
2 dl lingonsylt
1 dl mörk sirap
Blanda först fil och bikarbonat

 

Blanda därefter i:
6 dl grovmix
4 dl krossat bovete
2 dl krossat linfrö
1 dl fibrex
1 dl pofiber
4 dl solrosfrö
4 dl pumpakärnor
2 tsk salt

 
Låt maskinen gå 10 minuter. Häll upp degen i fyra smorda formar 1 ½ - 2 liter. Grädda i 180’, ca 1 timme.

Lätt som en plätt!

//Frida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0