Gino

Gino tar inte många minuter att göra och det är en perfekt avslutning på en middagsbjudning. Eller kanske bara sitte och smaska på en fredagskväll med ett glas vin.

till fyra portioner

2 kiwi skalade och skuren i grova bitar
3 dl färska jordgubbar rensade och delade i bitar
1 apelsin skalad och skuren i bitar
1 färsk mango skalad och skuren i bitar
150 gr riven vit choklad

Tillagning
Lägg frukterna i en ugnsfast form.
Strö över chokladen och gratinera av i ugnen på 200 graders övervärme,
tills chokladen får fin färg, 5 - 7 min.
Enklast är att gratinera chokladen med en gasbrännare för mat.

Servera gärna med en god vaniljglass. Frukterna kan varieras efter smak och säsong.
tillagnings tid ca 25 min
/M




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0