wienernougat

Gott hemgjort godis som passar till en lördagkväll eller till julsnacks

Ingredienser

  • 100 g flagad mandel
  • 200 g nougat
  • 100 g Lindt Excellence Madagascar (70%)
  • Gör så här:
    Rosta den flagade mandeln gyllenbrun i en torr stekpanna.
    Ställ åt sidan.
    Smält nougaten i ett vattenbad.
    Finhacka den mörka chokladen och låt den smälta ner tillsammans med nougaten i vattenbadet.
    Tillsätt den rostade mandeln.
    Häll upp massan i en avlång form klädd i bakplåtspapper.
    Låt stelna några timmar i kylen innan du skär wienernougaten i bitar.



    //Frida


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0