Vegetarisk senaps"sill"
Ingredienser
1 msk senap
2 tsk socker
½ msk vinäger
3 msk olja
1 dl sojagrädde
1 röd lök
1 ättiksgurka eller saltgurka
aubergine (eller squash)
Tillagning
En senapssill där sillen är utbytt mot aubergine. Passar bra till julbordet & påskbordet!
Skär aubergine i filéer. Koka filéerna i kraftigt saltat vatten tills de blir mjuka och sladdriga. Blanda senap, socker och vinäger. Tillsätt därefter olja i en fin stråle under omrörning. Blanda i sojagrädden och häll såsen över auberginen. Garnera slutligen med gurka och rödlök.
/Z
1 msk senap
2 tsk socker
½ msk vinäger
3 msk olja
1 dl sojagrädde
1 röd lök
1 ättiksgurka eller saltgurka
aubergine (eller squash)
Tillagning
En senapssill där sillen är utbytt mot aubergine. Passar bra till julbordet & påskbordet!
Skär aubergine i filéer. Koka filéerna i kraftigt saltat vatten tills de blir mjuka och sladdriga. Blanda senap, socker och vinäger. Tillsätt därefter olja i en fin stråle under omrörning. Blanda i sojagrädden och häll såsen över auberginen. Garnera slutligen med gurka och rödlök.
/Z
Kommentarer
Trackback