Rosmarinstekta Quorn Filéer

Ingredienser
4 Quorn Filéer
2 msk rosmarin
0,5 finhackad röd paprika
ca 1 dl olivolja
salt och peppar

2 palsternacka
1 sötpotatis
4 potatis
1 röd paprika

 
Tillagning
1. Marinera Quorn Filéer i en blandning av paprika, rosmarin, olivolja, salt och peppar.

2. Skala och dela rotfrukterna och paprikan i stora bitar och lägg dem på en plåt. Strö över
salt och peppar.

3. Stek rotfrukterna i ugnen på 200 grader i ca 1 timme.

4. Efter halva tiden; ställ in även Quorn Filéer i ugnen.

5. Servera filéerna och de rostade rotsakerna med en god pepparsås, gärna smaksatt med
torkade tranbär.



/Z

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0