Vitllökskyckling

För 4 pers



Ingredienser

1 styck kyckling
salt och peppar
ca 3 st vitläksklyftor, pressade
3 dl vispgrädde
ca 1 dl riven parmesanost
2 st hönsbuljongtärningar


Tillagning

1. Sätt ugnen på 175 grader. Stycka kycklingen och dra av skinnet. Salta och peppra sedan. Lägg i en ugnsfast form.

2. Pressa vitlök över kycklingbitarna och häll grädde runt om. Strö parmesan över bitarna. Smula buljongtärningarna i grädden.

3. Stek kycklingen tills den är klar, cirka 45 minuter. Ös ett par gånger och späd med lite mer grädde eller vatten om det blir torrt. Ju mer sås desto godare blir det!
/ Tilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0