Kokta havskräftor och blåmusslor i vitlök och örter
till fyra portioner
1 kg kokta blåmusslor
4 st havskräftor, kokta och skalade
2 st vitlöksklyftor, hackade
1 knippe persilja, hackad
1 msk olivolja
1 st tomat, skalad och tärnad
salt och peppar
Gör så här:
1. Bryt av ena skalet på musslan så att köttet blir fritt.
2. Blanda sedan persilja, tomat, vitlök och olivolja i en skål. Smaka av med salt och peppar.
3. Toppa med havskräftan och musselkött och blanda om försiktigt.
1 kg kokta blåmusslor
4 st havskräftor, kokta och skalade
2 st vitlöksklyftor, hackade
1 knippe persilja, hackad
1 msk olivolja
1 st tomat, skalad och tärnad
salt och peppar
Gör så här:
1. Bryt av ena skalet på musslan så att köttet blir fritt.
2. Blanda sedan persilja, tomat, vitlök och olivolja i en skål. Smaka av med salt och peppar.
3. Toppa med havskräftan och musselkött och blanda om försiktigt.
Kommentarer
Trackback