Gräddiga senapskotletter med gräslök

För 4 port

4 st fläskkotletter
1 msk smör
2,5 dl vitt vin
2,5 msk skånsk senap
1 msk köttfond
3 dl vispgrädde
persilja
gräslök

1. Banka ut kotletterna lite. Bryn dessa i lite smör ca 3 min per sida. Salta och peppra.
2.  Häll upp vinet i en panna och låt koka några minuter
3. Tillsätt sedan senap, fond och grädde och låt det koka yterligare några minuter. Strö sedan över persilja och gräslök.

Servera med kokt, stekt potatis eller pasta. Det beror på lite vad man själv tycker passar till. Om man vill göra det lite lyxigare  kan man koka brysselkål. Det gör de både finare utseendemässigt och ändå nyttigt!
Lycka till och smaklig måltid!

/ Tilda 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0